virtual-meeting-tech

Haluatko oppia

ETÄMYYNNIN MESTARIKSI?

Etämyynnin mestariksi ei synnytä, mutta ei se myöskään edellytä vuosien harjoittelua. Keskeistä olla hyvin valmistautunut, kyetä reagoimaan asiakkaan tarpeisiin sekä jakaa asiakkaalle tapaamisen jälkeen sisältöä, jonka avulla hän pystyy vakuuttamaan kaikki päätöksentekijät. 

Pohjoismaiden markkinajohtaja. YLI 10 000 KÄYTTÄJÄÄ maailmanlaajuisesti.
Volvotrucks BRP Paulig Ponsse Steripolar Fortum Talenom Staples Bosch-1 Beamex Glaston Aktia Fredman Geberit Sandvik

Paras asiakaskokemus virtuaalisesti

Voittavaan asiakaskokemukseen kuuluvat toimiva asiakastapaaminen ja aina yhdenmukainen brändi. Ennen kaikkea siihen vaikuttaa kuitenkin myyjän kyky auttaa ja luoda lisäarvoa asiakkaan tilanteeseen myös etäkohtaamisissa.

checklist

Valmistaudu

Showellin avulla kaikki tarvitsemasi tieto on helposti saatavilla ja kokoat asiakkaallesi räätälöidyn esityksen helposti ja nopeasti. 

meeting-team-monitor-woman-1

Kohtaa

Käy esityksesi läpi tyylikkäästi ja vaivattomasti. Asiakas näkee vain sen, mitä toivot hänen näkevän. Lisäksi reagoit nopeasti tarkentaviin kysymyksiin tai tarjoat lisätietoa.

module-hand-puzzle

Palvele

Tapaamisen jälkeen on tärkeää auttaa asiakastasi viemään asiaa eteenpäin omassa organisaatiossaan. Auta häntä jakamalla esitetty aineisto myös muille päättäjille. 

"Ihan parasta Showellissa on se, miten paljon helpommaksi se meidän elämämme tekee.

Talenom 

Valmistaudu: koosta esitys tapaamiseen tehokkaasti

Showellin avulla löydät tarvitsemasi esitykset, esitteet, hinnastot, tekniset tiedot, videot kuvat ym. nopeasti ja pystyt helposti koostamaan esityksesi juuri asiakkaan tarpeita vastaaviksi.

Lue lisää

presentation-creator-laptop

Kohtaa: esitä sujuvasti ja vakuuttavasti

Showell toimii upeasti kaikkien modernien etätapaamistyökalujen kanssa. Ota yhteys esim. MS Teamsilla, Google Meetillä tai Zoomilla; jaa Showell-näyttö asiakkaallesi ja anna palaa.

Showellin avulla asiakkaasi näkee vain sen, mitä haluat hänen näkevän, voit esittää presentaatiosi, reagoida nopeasti mahdollisiin tarkentaviin kysymyksiin tai tarjota lisätietoa.

Katso webinaari virtuaalitapaamisista

Presenting-meeting

Palvele: jaa esitys ja muut kiinnostavat sisällöt

Nykyaikaisessa organisaatiossa yksittäiseen ostopäätökseen vaikuttaa keskimäärin vähintään 6 päätöksentekijää. Todennäköisesti yhdessä tapaamisessa on mahdoton keskustella heidän kaikkien kanssaan.

Auta siis asiakastasi viemään prosessia eteenpäin ja jaa läpikäymänne aineistot sekä hänelle että muille päätöksentekijöille. Näin heidän on helpompi tehdä päätöksiä oman organisaationsa sisällä.

Lisäksi Showellin avulla seuraat miten ja kuka aineistoja avaa.

Katso miten aineistojen jako toimii

Sharing2

Showellin avulla etämyynnin mestariksi?

Kokeile itse. Showellin käyttöönotto vie vain muutaman minuutin. Näet nopeasti, mitä voit sen avulla tehdä ja miten se soveltuu tarpeisiinne.

 

Kokeile 30pv veloituksetta